خدمت به مردم و احساس تعلق به نظام جمهوری اسلامی یا مجذوب زندگی در غرب؟ چرایی دو ملیتی شدن مدیران دولتی !
در حالی که مردم ایران در داخل کشور با انواع مشکلات و دغدغه ها مواجه هستند و در مقابل تحریم ها و فشارها پایداری نشان می دهند، برخی از این مدیران ومعاونان برخی دستگاه ها، به خصوص آنها که به خاطر نوع کار سازمانی خود به خارج کشور سفر می کنند، خانواده خود را در خارج کشور سکونت داده و در طول سال، یکی دوبار خانواده آنها به ایران سفر می کنند تا خود را نشان دهند.تعدادی از این معاونان و مدیران دستگاه های اجرایی، گرین کارت دارند یا ویزای چند ساله گرفته اند و یا مقیم کشورهای خارجی محسوب می شوند و خلاصه در حالی که باید احساس تعلق به ایران داشته باشند، در سال های اخیر برای خود، امکان اقامت و سفر و ماندن در کشورهای دیگر را فراهم کرده اند.
ادامه مطالب ....
در حالی که بسیاری از مسوولان ارشد نظام در سال های اخیر بر ضرورت خدمت رسانی به مردم و خدمت به نظام و انقلاب اسلامی تاکید داشته اند و در مقطع حساس کنونی، ضروری است که مسولان در خدمت به نظام و کشور و مردم ، از حداکثر توان خود بهره ببرند و دل به دغدغه های مردم ایران بدهند و در مقابل سنگ اندازی و تحریم ها و فشارها و تبلیغات دشمنان و مخالفان نظام، محکم تر از قبل باشند، متاسفانه شنیده شده که برخی از معاونان و مسوولان برخی دستگاه ها، خانواده خود را در خارج از کشور سکونت داده اند.
در شرایطی که بسیاری از دانشجویان و بازرگانان، ورزشکاران و جوانان، با مشکل تهیه ویزا و سفرهای کوتاه مدت به برخی کشورها مواجه هستند، چگونه این مدیران که باید الگوی مبارزه و پایداری در مقابل دشمن باشند، دائم به فکر سفر به خارج و اقامت و سفر با خانواده و اقامت و گرین کارت و ویزای طویل مدت و… هستند.
معیار انتخاب این افراد چه بوده است؟ چگونه است که برخی از این افراد به عنوان مثال مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی مانند سازمان های ورزشی و فدراسیون ها و.. تنها ۳ تا ۶ ماه در ایران هستند و خانواده خود را فقط یکی دوبار به ایران می آورند و بقیه عمر و خدمت خود را در خارج زندگی می کنند و از جمهوری اسلامی و ملت ایران حقوق های بسیار بالا دریافت می کنند؟